Sexmeubels voor spannende standjes

We hebben allemaal weleens van de sexswing gehoord, wie herinnert zich niet de scène uit Sex and the City waarin Samantha en haar lover zo losgaan op de schommel dat ie breekt, maar wist je ook dat er heuse sexmeubels bestaan?

Lees meer »

Seksspeeltjes introduceren in de slaapkamer: 5 tips

Een Satisfyer of Tarzan-vibrator, wie heeft er niet één in het nachtkastje liggen? We kunnen haast niet meer zonder. Het is ook een fantastische ervaring om ze samen met iemand te gebruiken. Heb je nog geen vibe gebruikt tijdens seks met je (huidige) partner. Het kan wel lastig zijn om het gesprek te openen. Don’t worry, wij geven je tips.

Lees meer »

Beginnen met BDSM

Je hebt er vast weleens over gehoord en als je nieuwsgierig bent geworden kun je met deze tips aan de slag als beginner met BDSM.

Lees meer »

6 Tips voor koele zomersex

In deze hitte is een hete vrijpartij met veel huid op huidcontact wel het laatste waar je aan denkt. Toch zie je elkaar continu met weinig om het lijf. Dus hoe ga je die hitsigheid te lijf? We hebben enkele top tips voor koele sex!

Lees meer »

Waarom naakt slapen (met je partner) een aanrader is

In je nakie slapen naast je lief, what’s not to love?! Geen last hebt van een opkruipende pyjama of ongemakkelijk zittende kleding is naakt slapen ook nog eens hartstikke gezond! Wanneer je naakt slaapt krijgt je lichaam de ruimte om af te koelen, hierdoor val je makkelijker in slaap én heb je een betere nachtrust. Ook zou je door naakt te slapen het verouderingsproces vertragen. Doordat je lichaam moeilijker afkoelt wanneer je met een pyjama aan slaapt word de aanmaak van groeihormonen geremd. En deze hormonen zorgen er nou net voor dat je huid minder snel veroudert. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg sexy voordelen aan het naakt slapen. So, let’s get naked!

Lees meer »

Bij dit bedrijf mag je dertig minuten per dag masturberen tijdens de werkuren

Wat zou jij doen als je een mail krijgt van je baas die je aanmoedigt om voortaan elke dag 30 minuten te masturberen tijdens je uren? Voor de werknemers van de Zweedse Erika Lust, regisseuse van vrouwvriendelijke pornofilms, is het de realiteit. Lust gelooft heilig in de voordelen van zelfbevrediging en wil met haar stunt het stigma errond verbreken. Ook wil ze andere bedrijven aanmoedigen om hun werknemers zo'n masturbatiemomentje te gunnen. 

Lees meer »

Seks tijdens de menstruatie

Hoewel het geen kwaad kan, vinden sommigen het onhygiënisch om seks te hebben als je ongesteld bent. En de maandelijkse periode beperkt sommige vrouwen ook in het sporten en zwemmen, of een bezoek aan de sauna wordt even uitgesteld.  Beppy tampons zijn speciaal ontwikkeld om ook tijdens je menstruatie te kunnen genieten van seks, sport en sauna.

Lees meer »