Seksspeeltjes introduceren in de slaapkamer: 5 tips

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 om 16:03
Seksspeeltjes introduceren in de slaapkamer

Een Satisfyer of Tarzan-vibrator, wie heeft er niet één in het nachtkastje liggen? We kunnen haast niet meer zonder. Het is ook een fantastische ervaring om ze samen met iemand te gebruiken. Heb je nog geen vibe gebruikt tijdens seks met je (huidige) partner. Het kan wel lastig zijn om het gesprek te openen. Don’t worry, wij geven je tips.

Welke toys gebruik je?

Sextoys gebruiken tijdens solotime zijn een verrijking voor je seks met jezelf en met een ander. Vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, er is geen groot verschil tussen het gebruik van een speeltje met een partner en het gebruik van een speeltje voor jezelf. De meeste speeltjes waarmee je solosekst – zoals de Satisfyer – kun je ook gebruiken met een lover erbij. En er is nog zoveel meer. Denk aan buttplugs, strap-ons en boeien.

1. Zorg dat iedereen meedoet

De eerste stap bij het gebruik van speeltjes is ervoor te zorgen dat iedereen die meedoet daarmee oké is. Je kunt tijdens de seks spontaan een vibrator tussen de lakens toveren, maar een casual gesprekje vooraf is geen overbodige luxe. Het kan voorkomen dat je partner niks van sextoys moet afweten. Het kan komen door gebrek aan informatie, taboe of een vervelende ervaring. Misschien vindt je partner het intimiderend en denkt hij of zij niet te kunnen tippen aan je trillende maatje. Natuurlijk weet jij dat dit onzin is. Een vibrator kan voor veel vrouwen misschien een uitkomst zijn om gemakkelijker en sneller klaar te komen, maar niks tipt aan de intimiteit met je partner. Het kan wel even duren voordat je geliefde je echt gelooft en vertrouwt.

Zelfs als jullie allebei fan zijn van speeltjes, is het ook slim om even met elkaar te checken wat jullie voorkeuren zijn. Niet iedereen heeft dezelfde wensen, dus ga hier respectvol mee om.

2. Ga samen op zoek naar een speeltje om anticipatie op te bouwen

Als je echt een beginner bent in het samen gebruiken van seksspeeltjes, kan het een heel goed idee zijn om je nieuwsgierigheid te volgen en jezelf vertrouwd te maken met de opties die er zijn. Meer dan dat, het is een mooie kans om met je partner te praten over je interesses. Het kan een heel laagdrempelige en nieuwe vorm van voorspel zijn.

Je kunt online gemakkelijk vinden wat jullie prikkelt. Bij Naughty Beauty is er een enorm aanbod, dat dankzij categorisatie toch overzichtelijk is. Zo starten we binnenkort met  een aparte categorie ‘Voor koppels’, waar je onder andere duo vibrators, cockringen, massagepakketten en erotische spellen vindt. We verzenden je pakketje met goodies binnen 1 werkdag en altijd discreet.

3. Gebruik speeltjes over je hele lichaam

Als het gaat om seksspeeltjes die typisch voor je geslachtsdelen worden gebruikt, zoals een vibrator of een dildo, denken mensen niet snel buiten de gebaande paden. Wij adviseren om je hele lichaam te verkennen met een speeltje, of dat nu betekent dat je moet experimenteren met hoe de vibratie voelt op je tepels of hoe het zachte siliconen van een vibrator aanvoelt als het over je rug beweegt.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen op deze tip. Als je iets gebruikt waarvoor het niet bedoeld is, zorg er dan voor dat het veilig is. Dit geldt in de eerste plaats voor anal play: alles wat je in je kont stopt, moet een uitlopende basis hebben, zodat het daar niet vast komt te zitten. Want ja, dat kan gebeuren.

4. Stimuleer jezelf tijdens de penetratie

Voor mensen met een clitoris is het niet altijd makkelijk om klaar te komen. Vooral tijdens de penis-in-vaginaseks. De clitoris wordt nou eenmaal niet voldoende gestimuleerd. Maar daar kun je wel wat aandoen. Natuurlijk kun je je vingers gebruiken, maar een trillend speeltje is hierbij echt een uitkomst.

Koop een kleine clitorisvibrator zoals de Mini Curve Massager zodat je kunt experimenteren wat voor jou goed voelt. Veranderen van standje helpt ook: in bepaalde posities kun je een vibrator makkelijker precies op de juiste plek houden.

5. Masturbeer samen

Samen speeltjes gebruiken hoeft niet te betekenen dat je speeltjes op elkaar gebruikt. Samen masturberen is een prima manier om je lichaam te verkennen, elkaar te laten zien wat je leuk vindt, en samen klaar te komen. Ook, als je partner een penis heeft en niet is gewend aan masturberen met seksspeeltjes, is het een mooi moment om hem hiermee te laten kennismaken. Zoals de Fleshlight.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.