6 Tips voor koele zomersex

Gepubliceerd op 16 juli 2022 om 09:36

In deze hitte is een hete vrijpartij met veel huid op huidcontact wel het laatste waar je aan denkt. Toch zie je elkaar continu met weinig om het lijf. Dus hoe ga je die hitsigheid te lijf? We hebben enkele top tips voor koele sex!

1. Aan de slag met ijsblokjes

Of course! Wat zouden we zonder ijsblokjes moeten?! Het is sexy, verleidelijk en zo lekker verfrissend. Neem een ijsblokje tussen je lippen en beweeg ‘m over zijn lichaam: van zijn nek, naar zijn borst, over zijn navel en verder…

 

2. Glijmiddel in de vriezer

Pas op: het moet niet IJSkoud worden. Leg de glijmiddel voor een paar minuten in de vriezer. De warmte van de vrijpartij neemt gelijk af. Als je glijmiddel hebt waarmee je elkaar ook kunt masseren, zoals deze van Pjur, is dat nog idealer.

 

3. Frisse adem

Maak gebruik van de frisheid van een pepermuntje of frisse kauwgom. Adem deze koude lucht op armen, benen, hals, rug, tepels, eikel, alles wat maar verkoeling kan gebruiken voor tintelende sensaties.

 

4. Douchesex

Spring samen onder de lauwe douche. Het is de perfecte manier om oververhitte sex te vermijden. Je hebt namelijk geen last van warmte of van zwetende lijven.

5. Sex in de keuken

De keuken is ook een vindingrijke plek om af te koelen. Een potje sex in de deuropening van de koelkast of plant je blote billen op het koele marmeren aanrecht.

6. Standjes

Missionaris is off limits. Veel te veel lichaamscontact. De beste sex posities voor koele zomersex zijn: girl on top (op je knieën), staand, doggie style en reverse cowgirl. Ventilator erbij en gaan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.